Υπερσύγχρονες Εγκαταστάσεις

Στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ διασφαλίζουμε για τους σπουδαστές μας ένα άριστο εκπαιδευτικό περιβάλλον, εφάμιλλο της ποιότητας σπουδών που προσφέρουμε.

Δημιουργήσαμε ένα ανώτερο περιβάλλον μάθησης, καλύπτοντας τις προσδοκίες των σύγχρονων νέων και έχοντας, παράλληλα, βαθιά συναίσθηση των προκλήσεων κάθε εποχής.

Η ποιοτική θεωρητική και πρακτική κατάρτιση που παρέχουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ είναι βασισμένη στα πρότυπα και τις προδιαγραφές μεγάλων ευρωπαϊκών πανεπιστημιακών ιδρυμάτων και προσφέρεται σε ένα άρτια οργανωμένο φοιτητικό περιβάλλον.

Σύγχρονα Κτίρια σε 4 Μεγάλες Πόλεις

Υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις σε Αθήνα, Πειραιά, Γλυφάδα και Θεσσαλονίκη, που ικανοποιούν τις εκπαιδευτικές ανάγκες και του πλέον απαιτητικού σπουδαστή.

Προηγμένα εργαστήρια & Εργονομικά Σχεδιασμένες Αίθουσες

Εργαστήρια Νέων Τεχνολογιών –Multimedia, εργαστήρια επεξεργασίας εντύπου και σχεδιαστήρια, τηλεοπτικά και ραδιοφωνικά studios, επαγγελματικά εργαστήρια μαγειρικής, studios αισθητικής και μακιγιάζ, κομμωτήρια, εργαστήρια μηχανικών αυτοκινήτων, εργαστήρια παρασκευής φαρμάκων, καθώς και άνετες, εργονομικά σχεδιασμένες αίθουσες διδασκαλίας, απαρτίζουν το άριστο περιβάλλον των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Πρωτοποριακές Αίθουσες Διαλέξεων & Εκδηλώσεων

Ειδικά διαμορφωμένες αίθουσες όπου πραγματοποιούνται επαγγελματικά συμβούλια και διαλέξεις, αλλά και πλήθος εκδηλώσεων και σεμιναρίων του XINIS EDUCATION FESTIVAL, του μεγαλύτερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πλούσιες Βιβλιοθήκες -Φοιτητικά Αναγνωστήρια- Ηλεκτρονική Βιβλιοθήκη

Κεντρική βιβλιοθήκη με περισσότερους από 20.000 τίτλους βιβλίων σε αυτοτελές, ιδιόκτητο κτήριο, ενημερωμένες βιβλιοθήκες και αναγνωστήρια σε κάθε παράρτημα των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, ηλεκτρονική βιβλιοθήκη με πλήθος ελληνικών και ξενόγλωσσων βιβλίων, κλαδικών εντύπων και επιστημονικών περιοδικών για κάθε ειδικότητα.

Σύγχρονη Ηλεκτρονική τάξη

Άμεση ηλεκτρονική επικοινωνία μεταξύ καθηγητών και σπουδαστών για διευκόλυνση της εκπαιδευτικής διαδικασίας, με ανάρτηση και download εργασιών σπουδαστών, αλλά και ενημέρωση αναφορικά με σημειώσεις καθηγητών.

Δωρεάν ασύρματο internet (Wifi)

Σε όλες τις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ παρέχεται δωρεάν ασύρματο internet για απεριόριστη πλοήγηση στο διαδίκτυο.

Χώροι Αναψυχής & Ψυχαγωγίας

Ειδικά διαμορφωμένοι χώροι στις εγκαταστάσεις των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, για τις ώρες ανάπαυλας και ξεκούρασης: café, κήποι, αίθουσα παιχνιδιών (πινγκ-πονγκ, μπιλιάρδο, κ.ά). Γιατί η ζωή δεν είναι μόνο σπουδές!

Όλα τα παραπάνω, καθιστούν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ένα ιδανικό περιβάλλον, μέσα στο οποίο οι σπουδαστές μας νιώθουν άνετα και μπορούν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό!

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.