Φτιάξτε τα δικά σας καλλυντικά μαζί με τις σπουδάστριες του τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ

KALLYNTIKA MODJO.cdr

Μια μοναδική ευκαιρία σας δίνουν οι σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, να παρασκευάσετε με την καθοδήγησή τους τα δικά σας φυσικά καλλυντικά.

Τα φυσικά καλλυντικά, φτιαγμένα από τα πλούσια υλικά της φύσης, χρησιμοποιήθηκαν ήδη από τα βάθη της αρχαιότητας για τον καλλωπισμό και την περιποίηση του προσώπου και του σώματος, αλλά και για ιατρικούς λόγους.

Το μυστικό είναι να ενημερωθεί κανείς για τα συστατικά που έχουν τα βότανα και τα αρωματικά φυτά και πώς μπορούν να αξιοποιηθούν και να χρησιμοποιηθούν με απλές συνταγές που μπορούμε όλοι να φτιάξουμε.

Οι σπουδάστριες του Τομέα Ομορφιάς μέσω των σπουδών τους στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας γνωρίζουν όλα τα βότανα και τις λειτουργίες τους και παρασκευάζουν φυσικά καλλυντικά και θα σας μυήσουν στο μαγικό κόσμο των συνταγών με βότανα.

Ελάτε την Τετάρτη, 22 Ιουνίου, στο Mojo Cafe Bar στις 18.00, και δώστε την ευκαιρία στον εαυτό σας να δημιουργήσει συνταγές ομορφιάς και καλλωπισμού.

 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.