Παροχές

0b1ad7a7b79268a1f4558db78e092446_LΓια όλους εμάς στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, επαγγελματική επιτυχία των σπουδαστών μας δεν είναι απλά η εξασφάλιση κάποιας εργασιακής θέσης μετά την αποφοίτησή τους. Απεναντίας! Επαγγελματική επιτυχία για εμάς είναι να τους εξασφαλίσουμε όλα τα εχέγγυα, προκειμένου να μη συμβιβαστούν με τους χαμηλούς μισθούς της αγοράς και να απαιτήσουν τα χρήματα που πραγματικά αξίζουν.

Για το λόγο αυτό, η εκπαιδευτική διαδικασία δεν περιορίζεται μόνο στο ακαδημαϊκό κομμάτι, αλλά συμπεριλαμβάνει και τη διαμόρφωση της προσωπικότητας των σπουδαστών μας.

Συνάρτηση όλων αυτών είναι το XINIS EDUCATION FESTIVAL, το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό φεστιβάλ που διοργανώθηκε ποτέ από Εκπαιδευτικό Όμιλο στην Ελλάδα.

Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ έχουν το μοναδικό προνόμιο να αποκτήσουν το V.I.P. PASS, που τους εξασφαλίζει τη συμμετοχή τους στο XINIS EDUCATION FESTIVAL. Κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ, οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ παρακολουθούν πάνω από 160 ακαδημαϊκά σεμινάρια, με τα οποία θα ισχυροποιήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα και θα γίνουν ανταγωνιστικοί.

Παράλληλα, μέσα από τη συμμετοχή τους στο φεστιβάλ, έχουν την ευκαιρία να έρθουν σε επαφή με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, οι οποίοι αξιολογούν τη δουλειά τους και την προωθούν, συμβάλλοντας στην επαγγελματική τους αποκατάσταση.

www.xinisfestival.edu.gr

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.