Σεμινάριο «Τουρισμός και social media» -XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012 (WEEK 1-Tourism School)

Στο πλαίσιο του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012», ο ΤΟΜΕΑΣ EΠΙΣΙΤΙΣΜΟΥ των ΙΕΚ ΞΥΝΗ πραγματοποίησε ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο την Τρίτη 6 Μαρτίου, στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας με θέμα:

«ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ & SOCIAL MEDIA»Εισηγητής του σεμιναρίου ήταν η κ. Πειστικού Μάγδα (συνεργάτης του περιοδικού Food & Service, καθηγήτρια Τουριστικών Σπουδών, ΙΕΚ ΞΥΝΗ).Στο σεμινάριο, η κ. Πειστικού ανέπτυξε θέματα που αφορούν στις σύγχρονες μεθόδους επικοινωνίας, εκμεταλλευόμενος κανείς τα εργαλεία που παρέχει το διαδίκτυο.Πιο συγκεκριμένα, η αναφορά της κ. Πειστικού αφορούσε στη χρήση των Social Media και πώς μια επιχείρηση Τουρισμού μπορεί να τα αξιοποιήσει ως επικοινωνιακό και προωθητικό εργαλείο, με στόχο την αύξηση του πελατολογίου, αλλά και τη διεύρυνσή του.Η κ. Πειστικού αναφέρθηκε εξάλλου, στους τρόπους που μπορεί να μειωθεί το κόστος διαφήμισης μέσα από τις ευκαιρίες προώθησης που παρέχουν οι μηχανές κοινωνικής δικτύωσης και Social Media.To σεμινάριο ήταν άκρως ενδιαφέρον, και καθήλωσε τους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, αλλά και δημοσίων ΙΕΚ, ΕΠΑΛ, καθώς και γονείς που το παρακολούθησαν.
Σε μια ζοφερή οικονομική περίοδο, ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Ξυνή πρωτοστατεί και αποδεικνύει για άλλη μια φορά έμπρακτα, με αυτή τη σειρά δωρεάν σεμιναρίων, πως τίθεται στην υπηρεσία της Παιδείας. Στο πλευρό των νέων, αλλά και ανθρώπων κάθε ηλικίας που επιθυμούν να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, και ταυτόχρονα να προσθέσουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς ο Όμιλος θα χορηγήσει βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.Όσοι επιθυμείτε να συμμετάσχετε σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, επικοινωνήστε μαζί μας στα τηλέφωνα: 210- 5279500/ 2310-552406.Εναλλακτικά, μπείτε στο site: www.edufestival.gr ή στη σελίδα μας στο facebook: www.facebook.com/xiniseducationfestival για να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το V.I.P pass σας!
«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.