Ο τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ανακοινώνει συνεργασία με τα FIGURA Featured

iek-xini-figura.jpg

Μεγάλη συνεργασία με τα κέντρα αισθητικής FIGURA ξεκινά ο τομέας Ομορφιάς του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης
Με προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας και τεχνολογίας, με τιμές πολύ ανταγωνιστικές και με σεβασμό απέναντι στους πελάτες, τους συνεργάτες και τους, τα Figura κατάφεραν και σήμερα πραγματικά αποτελούν συνώνυμο της ομορφιάς και του αδυνατίσματος στις πόλεις που δραστηριοποιούνται. Με όραμα την ανάγκη για συνεχή και ποιοτική εκπαίδευση, επιλέγει αποκλειστικά το Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ για πολύπλευρη συνεργασία.

 
Η FIGURA με τη σειρά της θα συμβάλλει ουσιαστικά στην επίτευξη των πολυδιάστατων εκπαιδευτικών στόχων του Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ.Οι κορυφαίοι συνδέονται με τους κορυφαίους!
Ι.ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ _ ΕΓΓΡΑΦΕΣ: Βαλαωρίτου 9, Τηλ. 2310552406 ,http://www.iek-xini.com

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.