Νέα τμήματα στην ειδικότητα «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να αναγγείλει την έναρξη Νέων Τμημάτων Φεβρουαρίου 2012 στην ειδικότητα «ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ» .

Το επάγγελμα του Στελέχους Υπηρεσιών Ασφαλείας Security, μπορεί να προσφέρει στον ενδιαφερόμενο υψηλού επιπέδου ποιότητα ζωής συνδυασμένη με αποτελεσματική εργασία και τη σιγουριά μιας επιτυχημένης επαγγελματικής καριέρας με τη δυνατότητα να εργαστείς και ως ελεύθερος επαγγελματίας!
Με μοναδική προϋπόθεση το απολυτήριο Λυκείου και διάρκεια φοίτησης τα 2 χρόνια, τώρα υπάρχει η δυνατότητα της άμεσης απορρόφησής του απόφοιτου από την αγορά εργασίας σε ένα από τους πιο δραστήριους κλάδους, τον κλάδο των Κοινωνικών Υπηρεσιών Ασφαλείας!
Γνωρίζετε ότι…
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ, προσφέρει στους σπουδαστές και τους αποφοίτους του μια σειρά καινοτόμων παροχών και ποιοτικών υπηρεσιών που επιταχύνουν τη μετάβασή τους στην αγορά εργασίας, όπως το Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων και Σπουδαστών, τις ημέρες καριέρας, ένα σύγχρονο δικτυακό τόπο για την αναζήτηση νέων θέσεων εργασίας στη διεύθυνση: www.thejobcenter.gr/el/ κι ακόμη το «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012» που αποτελεί ίσως και τη μεγαλύτερη καινοτομία στο χώρο της επαγγελματικής εκπαίδευσης και κατάρτισης για τη χώρα μας. Μέσα από το θεσμό του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012» οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ, έχουν το αποκλειστικό προνόμιο να αναβαθμίσουν και να εκσυγχρονίσουν τις γνώσεις τους, αποκτώντας το πιο ισχυρό βιογραφικό που τους καθιστά ανταγωνιστικούς στο νέο εργασιακό περιβάλλον, όπως αυτό διαμορφώνεται κάτω από τις επιδράσεις της διεθνούς συγκυρίας. Ένα προνόμιο που μόνο το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ μπορεί να προσφέρει στους αποφοίτους του.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.