Με… υψηλές ταχύτητες αλλά και συστήματα ABS «τρέχει» ο τομέας Μηχανολογίας στη Θεσσαλονίκη

ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΙΑ.cdr

Με… υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης «τρέχει» ο Τομέας Μηχανολογίας και Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους, ενώ την επόμενη εβδομάδα αναπτύσσει ακόμη μεγαλύτερη ταχύτητα με τα δωρεάν σεμινάρια στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival 2016», του μεγαλύτερου και πληρέστερου εκπαιδευτικού φεστιβάλ στην Ευρώπη, που διοργανώνει κάθε χρόνο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ για όλους τους τομείς σπουδών του.

Οι «Μηχανές εσωτερικής καύσης», τα «Ελαστικά Οχημάτων», τα «Συστήματα ABS»και τα «Κλιματιστικά Οχημάτων» θα απασχολήσουν τους εισηγητές των δωρεάν σεμιναρίων στη Θεσσαλονίκη, που αφορούν τα επαγγέλματα του τομέα Μηχανολογίας και Μεταφορών «Στέλεχος Διοίκησης & Οικονομίας στον Τομέα των Μεταφορών», «Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας», «Τεχνικού Μηχανοτρονικής» και «Εκπαιδευτής Υποψηφίων Οδηγών Αυτοκινήτων και Μοτοσικλετών».

Το δωρεάν σεμινάριο που θα ανοίξει την εβδομάδα της Μηχανολογίας και Μεταφορών στη Θεσσαλονίκη  τη Δευτέρα 13 Ιουνίου με θέμα «Μηχανές εσωτερικής καύσης» και εισηγητή τον μηχανολόγο μηχανικό Κωνσταντίνο Λυκίδη. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στις18.00 στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9 στη Θεσσαλονίκη.

Η εβδομάδα σεμιναρίων Μηχανολογίας συνεχίζεται την Τρίτη 14 Ιουνίου, με την εκδήλωση να επικεντρώνεται σε μια ομιλία με θέμα τα «Συστήματα ABS», από τη μηχανολόγο Σοφία Κουρκουβέλη, στις 18.00, επίσης στις εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, Βαλαωρίτου 9.

Θα ακολουθήσουν τα δωρεάν σεμινάρια για τα «Ελαστικά Οχημάτων» και τα«Κλιματιστικά Οχημάτων», στις 15 και στις 16 Ιουνίου αντίστοιχα, με εισηγητές τουςΣτυλιανό Λυκίδη, Μηχανολόγο, και Θάνο Στεφανή, Μηχανολόγο Οχημάτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

«Μηχανές εσωτερικής καύσης»

Ημερομηνία: 13 Ιουνίου 2016, 18:00

Τοποθεσία: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Εισηγητής: Κωνσταντίνος Λυκίδης, Μηχανολόγος Μηχανικός

 

«Συστήματα ABS»

Ημερομηνία: 14 Ιούνιου 2016, 18:00

Τοποθεσία: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Εισηγήτρια: Σοφία Κουρκουβέλη, Μηχανολόγος

 

«Ελαστικά Οχημάτων»

Ημερομηνία: 15 Ιούνιου 2016, 18:00

Τοποθεσία: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Εισηγητής: Στυλιανός Λυκίδης, Μηχανολόγος

 

«Κλιματιστικά Οχημάτων»

Ημερομηνία: 16 Ιουνίου 2016, 18:00

Τοποθεσία: ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης

Εισηγητής: Θάνος Στεφανής, Μηχανολόγος Οχημάτων

 

Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!

Για να συμμετέχετε στα δωρεάν σεμινάρια του Xinis Education Festival 2016 και να αποκτήσετε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2016…

Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.