Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα Επισιτισμού του Xinis Education Festival 15

edu15w2-post-pir-edu.jpg

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η εβδομάδα με τα δωρεάν σεμινάρια, αφιερωμένα στον Τομέα του Επισιτισμού, που διοργάνωσε ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ Πειραιά , στο πλαίσιο του «Xinis Education Festival ’15», της μεγαλύτερης και πληρέστερης εκπαιδευτικής διοργάνωσης στην Ευρώπη.

Την Τρίτη 10 Μαρτίου στις 18.00, ο executive chef Νίκος Φωτιάδης και πρόεδρος του Ελληνικού Ινστιτούτου Διατροφικού Πολιτισμού και Γαστρονομίας, μίλησε στους σπουδαστές για τη σημασία της Ελληνικής τοπικής κουζίνας και το ρόλο που διαδραματίζουν οι Έλληνες μάγειροι στην προώθηση της ελληνικής γαστρονομίας σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.Την Πέμπτη 12 Μαρτίου ο Τομέας Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, είχε προσκεκλημένο ομιλητή τον κ. Μίχο Βασίλη τ. Γενικό διευθυντή των Κρατικών Σχολών Σ.Τ.Ε όπου μίλησε για τον Επαγγελματικό προσανατολισμό στα Επισιτιστικά Επαγγέλματα, δίνοντας τη δυνατότητα στους παραβρισκόμενους να διευρύνουν τους επαγγελματικούς τους ορίζοντες σχετικά με το επάγγελμα τους!
Σε όλους τους συμμετέχοντες, χορηγείται βεβαίωση παρακολούθησης για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους!
Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 2015 και αποκτήστε το V.I.P. PASS με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2015.
Αποκτήστε τώρα το V.I.P. Pass

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.