Μεγάλη συνεργασία στον Τομέα Ασφάλειας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ & της Άθως Security

Συνεργασία_με_Άθως

Η Ασφάλεια της εκπαίδευσης των σπουδαστών του τομέα Ασφάλειας Προσώπων και Υποδομών ήταν για το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας το έναυσμα για τη μεγάλη συνεργασία που συνήψε με την Αθως Security, η οποία από την πλευρά της εμπιστεύτηκε τον Όμιλο ΞΥΝΗ για το υψηλό επίπεδο σπουδών που παρέχει στους μελλοντικούς αποφοίτους του.

Η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών υπογράφτηκε την Τετάρτη 8 Ιουνίου 2016, στις εγκαταστάσεις του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ στη Θεσσαλονίκη (Βαλαωρίτου 9), ως αποτέλεσμα της επιθυμίας και των δύο πλευρών για την δημιουργία ενός ολοκληρωμένου πλαισίου υποδομών, για την εκπαίδευση εξειδικευμένων στελεχών στο χώρο της Ασφάλειας.

Στον προγραμματισμό των κοινών ενεργειών που θα πραγματοποιηθούν, με αφορμή την συνεργασία αυτή, εντάσσονται δράσεις και ενέργειες οι οποίες δε θα περιορίζονται μόνο στα όρια της εκπαίδευσης, αλλά και της ενημέρωσης του κοινού μέσα από ημερίδες και διαλέξεις σχετικά με την Ασφάλεια, καθώς επίσης και για την επαγγελματική αποκατάσταση των σπουδαστών και των αποφοίτων του Τομέα Ασφαλείας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ.

Η συμφωνία της συνεργασίας υπογράφηκε μεταξύ του Γενικού Διευθυντή Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Άκη Βαλογιάννη και του Προέδρου της Άθως Security κ. Λάμπη Τσεπλετίδη.

Ο κ. Τσεπλετίδης δήλωσε για τη συνεργασία:

«Από την ίδρυσή της η Άθως Security παραμένει πιστή στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών στους πελάτες της και για το λόγο αυτό δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην επιλογή των συνεργατών της.

Η συνεργασία μας με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ αποτελεί για εμάς ιδιαίτερη χαρά, καθώς γνωρίζουμε το υψηλό εκπαιδευτικό επίπεδο των σπουδαστών και των αποφοίτων του. Είμαι πεπεισμένος ότι με αυτήν τη συνεργασία θα προκύψουν σύντομα νέα δεδομένα στο χώρο της Ασφάλειας! ».

Ο κ. Βαλογιάννης δήλωσε για τη συνεργασία:

«Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ, από την ίδρυσή του, έχει σαφή προσανατολισμό στην παροχή ποιοτικών υπηρεσιών εκπαίδευσης και κατάρτισης στους σπουδαστές του και ο σημαντικότερος στόχος του είναι ο εμπλουτισμός των βιωματικών εμπειριών των σπουδαστών, πριν την ολοκλήρωση των σπουδών τους.

Για τους λόγους αυτούς, θεωρούμε ότι η σύναψη κορυφαίων συνεργασιών όπως η σημερινή με την εταιρεία Άθως Security,  είναι η βάση για τη μεταλαμπάδευση όχι μόνο της θεωρητικής, αλλά κυρίως της πρακτικής-καθημερινής γνώσης, που μόνο οι επαγγελματίες της αγοράς μπορούν να προσφέρουν στους σπουδαστές μας.

Ευχαριστούμε την εταιρεία Άθως Security και ιδίως τον πρόεδρό της, κ. Τσεπλετίδη, για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ!».

*Στην παραπάνω φωτογραφία: Αριστερά ο Γεν. Διευθυντής Ανάπτυξης του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ κ. Ά. Βαλογιάννης και δεξιά ο Πρόεδρος της Άθως Security κ. Λ. Τσεπλετίδης

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.