Μεγάλη συνεργασία ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας & Spider Music

spider

Πολιτισμός – Εκπαίδευση – Στήριξη της Κοινωνίας και Ενίσχυση του Περιβάλλοντος θα αποτελέσουν τους 4 βασικούς άξονες της νέας, δυναμικής και πολλά υποσχόμενης συνεργασίας μεταξύ της δισκογραφικής εταιρείας Spider Music και του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, με χρονική αφετηρία το φετινό καλοκαίρι!

Η Spider Music, εδώ και 2 μήνες, απλώνει… τον «ιστό» της στα Νότια Προάστια, συνάπτοντας κορυφαίες συνεργασίες με ομίλους που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους. Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν, ξεκινά και η συνεργασία με το ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας, που κατέχει ηγετική θέση στη μεταλυκειακή εκπαίδευση, στη Γλυφάδα και γενικότερα στα Νότια Προάστια.

H φιλοσοφία του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας και η φιλοσοφία της Spider Music έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς τη νεολαία και τη στήριξη της κοινωνίας. Με βάση λοιπόν τη νέα, μεγάλη συνεργασία θα πραγματοποιηθεί μια σειρά ενεργειών Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, με αποδέκτες τη νέα γενιά των Νοτίων Προαστίων.

Συγκεκριμένα, η εν λόγω συνεργασία περιλαμβάνει:

  • Πρακτική Άσκηση των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Γλυφάδας από τους Τομείς Επικοινωνίας & ΜΜΕ και Διοίκησης & Οικονομίας στη δισκογραφική εταιρεία
  • Συνδιοργάνωση Συναυλίας Αλληλεγγύης,  με γνωστούς καλλιτέχνες, σε Δήμους των Νοτίων Προαστίων, προς ενίσχυση των κοινωνικών δομών
  • Διαγωνισμούς υποτροφιών σπουδών για τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ και μουσικούς διαγωνισμούς για την ανάδειξη νέων ταλέντων
  • Κοινές δράσεις ενίσχυσης του περιβάλλοντος

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.