Εργομετρικές μετρήσεις, ανάλυση βάδισης και κινησιοθεραπεία στο νερό θα κάνουν οι φυσικοθεραπευτές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

Health_low

Την πλούσια δράση του, που αναβαθμίζει την ποιότητα σπουδών στα επαγγέλματα Υγείας, συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς ο τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στέλνοντας τους σπουδαστές Φυσικοθεραπείας την Παρασκευή 10 Ιουνίου στο Ιατρικό Κέντρο Βορείου Ελλάδος – ΣΕΓΑΣ στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, όπου θα πραγματοποιήσουν εργομετρικές ασκήσεις σε αθλητές Elite Track & Field.

Οι γιατροί και οι φυσικοθεραπευτές του Ιατρικού Κέντρου Βορείου Ελλάδος – ΣΕΓΑΣ, Νίκος Μαλλιαρόπουλος, MD, Δημήτρης Χριστοδούλου,  PT, Λευτέρης Ματσίγκος, Ελένη Κακούρα, PT,  θα είναι οι καθοδηγητές και θα επιβλέπουν την προσπάθεια των σπουδαστών του τομέα Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, οι οποίοι θα κληθούν να λειτουργήσουν ως πραγματικοί επαγγελματίες απέναντι σε αθλητές Elite Track & Field.

Και στη Χαλκιδική για κινησιοθεραπεία

Φυσικά οι δράσεις δεν σταματούν εδώ. Οι σπουδαστές Φυσικοθεραπείας θα ταξιδέψουν την επόμενη Πέμπτη 16 Ιουνίου στο Παλιούρι Χαλκιδικής, όχι για μπάνιο, αλλά για μάθημα σε πραγματικές συνθήκες.

Οι φυσικοθεραπευτές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας θα εκπαιδευτούν, και πάλι σε πραγματικές συνθήκες, στην ανάλυση βάδισης στην άμμο και στην κινησιοθεραπεία στο νερό υπό την επίβλεψη των καθηγητών τους Ειρήνη Καλιαμπού και Λαμπρινή Μαυρουδή.

Με μήνυμα πάντοτε την ευαισθησία και όραμα την προαγωγή της Υγείας ο Τομέας Υγείας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, που αριθμεί 11 ειδικότητες, με περισσή διάθεση για προσφορά εκπαιδεύει άριστους επαγγελματίες, που λαμβάνουν όχι μόνον θεωρητική γνώση αλλά και εκπαίδευση σε πραγματικές συνθήκες και με πραγματικά περιστατικά. Την άριστη εκπαίδευση των σπουδαστών του συμπληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο οι δράσεις που διοργανώνονται συνεχώς και προάγουν τις σπουδές τους, αφού μέσω αυτών έρχονται σε επαφή με επιστήμονες του τομέα τους και ασκούνται σε πραγματικό περιβάλλον.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.