Για το τέλειο βιογραφικό εκπαιδεύονται οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας

CV ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ.cdr

Τη γνώση και για τη δημιουργία ενός  τέλειου βιογραφικού θα αποκτήσουν οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, εκτός από την άριστη θεωρητική και πρακτική τους  εκπαίδευση κατά τη διάρκεια των σπουδών τους από άρτια καταρτισμένους καθηγητές με αξιολογημένα προσόντα.

Το σεμινάριο που διοργανώνει ο τομέας Πληροφορικής, την Πέμπτη 16 Ιουνίου, στις 10.30 π.μ.,  με την υποστήριξη της  Skywalker, έχει τίτλο «Σύνταξη Βιογραφικού σημειώματος: Dos and Donts» και εισηγήτρια θα είναι η Αλεξία Φουκίδου , διευθύντρια Περιφερειακού Τομέα Skywalker και σύμβουλος Σταδιοδρομίας Msc, MA.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα εκπαιδευτούν στην ορθή σύνταξη του βιογραφικού τους, θα τους επισημανθούν τα λάθη που πρέπει να αποφεύγουν και ποια είναι η κατάλληλη σειρά για να εκθέσουν τα προσόντα τους.

Η σύνταξη βιογραφικού είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι στην αναζήτηση και διεκδίκηση μιας θέσης εργασίας και δεν θα μπορούσε να λείπει από την εκπαίδευση των σπουδαστών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας.

Οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ προετοιμάζονται άριστα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους για την πορεία τους μετά την αποφοίτησή τους. Συμμετέχουν σε πολλά προγράμματα πρακτικής άσκησης, έρχονται σε επαφή με επαγγελματίες και εταιρίες κύρους του κλάδου σπουδών τους, παρακολουθούν πλήθος σεμιναρίων και διαλέξεων που ενισχύουν το βιογραφικό τους . Ο επίλογος όλης της εκπαιδευτικής πορείας τους είναι η σύνταξη ενόςτέλειου βιογραφικού.

Η στήριξη του Skywalker είναι πολύ σημαντική για τους σπουδαστές και αποφοίτους του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, γιατί είναι μια ιστοσελίδα με δημοσιεύσεις χιλιάδων αγγελιών εργασίας καθημερινά για όλες τις ειδικότητες και τα επαγγέλματα και υπάρχει τεχνογνωσία για τις απαιτήσεις και τις προτεραιότητες των εταιριών απέναντι σε όσους διεκδικούν μια θέση εργασίας.

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.