Ανάπτυξη της Θεσσαλονίκης μέσω του λιμανιού

Η Ναυτιλία ως κινητήριος δύναμη για την έξοδο της ελληνικής οικονομίας από την κρίση, ήταν ο κεντρικός άξονας πάνω στον οποίο κινήθηκε το σεμινάρο που διοργάνωσε ο τομέας Ναυτιλιακών στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2012.

Την Πέμπτη 7 Ιουνίου το κοινό του Xinis Education Festival είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει σεμινάριο με θέμα «Ανάπτυξη της πόλης μέσω του λιμανιού», με κεντρικό εισηγητή τον κ. Ανέστη Σιάκκα, Πτυχιούχος Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστήμιου Αθηνών, MSc Logistics.
Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκτός από τους σπουδαστές και τους απόφοιτους του ΙΕΚ ΞΥΝΗ και του Mediterranean College, και σπουδαστές άλλων σχολών (ΙΕΚ, ΑΕΙ, ΤΕΙ κ.α.) καθώς και επαγγελματίες, οι οποίοι έγιναν κάτοχοι του Free VIP Pass για όλες τις εκδηλώσεις του Xinis Education Festival, και με τη συμμετοχή τους προσθέτουν ακόμα ένα δυνατό χαρτί στο βιογραφικό τους, καθώς το Xinis Edu Festival χορήγησε βεβαίωση παρακολούθησης σε όλους τους συμμετέχοντες.
Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν σε ένα ή περισσότερα από τα 140 ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012, μπορούν να απευθυνθούν στο 2310552406.
«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί… «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!
www.edufestival.gr www.facebook.com/xiniseducationfestival 

Φόρμα Επικοινωνίας Ενδιαφερομένων*

* Τη φόρμα επικοινωνίας μπορεί να τη συμπληρώσει κάθε ενδιαφερόμενος (μαθητής, απόφοιτος Λυκείου, απόφοιτος ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σπουδαστής άλλου ΙΕΚ, σπουδαστής ελληνικού ή ξένου κολλεγίου, φοιτητής ή καθηγητής ΤΕΙ ή Πανεπιστημίου, σπουδαστής ή καθηγητής τού Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, εργοδότης, στέλεχος επιχειρήσεων, ελεύθερος επαγγελματίας, κ.τ.λ.) για οποιοδήποτε θέμα σχετικά με το εκπαιδευτικό, κοινωνικό και εθνικό έργο των ΙΙΕΚ ΞΥΝΗ και την εν γένει 60χρονη συνεχιζόμενη παρουσία (1957-2017) του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, που "ΗΓΕΙΤΑΙ και ΠΡΩΤΟΠΟΡΕΙ" στην Ελληνική Παιδεία και τη Διεθνή Εκπαίδευση.

** Τα πεδία με διπλό αστερίσκο (**) πρέπει να συμπληρώνονται υποχρεωτικά.